Szabály, szabály és szabály

Címkék: blog szabály

2009.06.16. 02:31

Muszáj vagyok a halálomat követelő üzenetek megelőzésére:

1. Minden adat amit itt láttok, az nyílvános és a Google-ról (vagy Indeavideó esetleg Youtube) van  leszedve aminek az a mottója, hogy:

"Amit ide felkerül az szabad préda"

Könnyed magyar fordításal élve, magyarul leszarom, hogy kinek milyen jogát sértem, kizárólag szabad felhasználású dolgokból élek.

2. Minden fajta rasszizmust ellenzünk. A kommenteket és mindent ennek fejébem moderáljuk. SOHA nem faji, vallási vagy nemi hovartozás miatt kerül ki az aki kikerül. Kizárólag az miatt amit tesz és ahogy.

3. Soha senkit nem akarunk megbántani, maximum felnyitni pár szemet. Ha mágis megbántás a vége, lehet elékéne gondolkozni.

4. Hogy idézzek egy társoldal szabályzatából:

"a) Ha valakinek problémája van az oldal tartalmával, az az ő baja.
 b) Ha valakinek problémája van az oldal készítőivel, az kapja be!"

5. Az összes általunk írt megjegyzésd ami mi véleményunket fejezi ki, ha nem értesz egyet...ez van.

6. Ez majd lesz, ha sokan ugrálnak valami miatt.

+ 1: Egy bőlcs ember monta vala: Ha csinálsz egy videót magadról, még ha saját felhasználásra is az egyszer kifog kerülni. Ha nem akarod magadat leégetni, előbb gondolozzál utána cselekedj.

A bejegyzés trackback címe:

https://dpatkanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr291187985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása